Information:


 

FIRMAET

I 2011 etablerede jeg Unikdesign som en ”enkeltmandsvirksomhed”. Da firmaets omsætning var under SKATs grænse, blev jeg nødt til at lukke firmaet og fortsætte min aktivitet som en ”Kunstner”. Denne forandring betyder teknisk set to ting: Den første, jeg anvender ikke moms på mine fakturaer. Den anden, at jeg ikke kan trække moms fra mine varekøb. Ud over det er der ikke noget forskel i min arbejdsmåde og kundeforhold. Unikdesign har fuld forståelse for dansk lovgivning for privat-virksomhedernes forpligtelser og kunde-rettigheder.


PRISER - BESTILLING

Der er ikke en fast pris på mine produkter, da ingen af dem er ens.
Priserne starter fra ca. 7.000 kr. for lamper og ca.12.000 kr. for glasmosaikker (per m2).
Jeg oplyser produktprisen og andre omkostninger i min tilbudsemail.


MONTERING

Montering af Tiffany-lamper til væg og loft.
Der følger en monteringsanvisning med lamperne.  Jeg anbefaler, at lamperne monteres af en elektriker.

Montering af glasmosaikpaneler til vinduer og døre.
Glasmosaikker til døre og vinduer er et lidt udfordrende monteringsarbejde.

1) Hvis glasmosaikken skal placeres ind i en termorude:

Denne mulighed gælder, hvis man er ved at skifte dør/vindue eller er villig til at skifte sin termorude ud med en ny med glasmosaik i. I så fald skal der synkroniseres et samarbejde imellem dør-/vinduesleverandør og en glarmester. Jeg afleverer glasmosaikken til enten leverandøren eller til kundens glarmester og monteringsarbejdet udføres af dem.
Selvom denne er en livstidsbeskyttende monterings metode for glasmosaikken er de også en ret dyrt proces for kunden. Ud over det ser  glasmosaikken ikke naturligt smuk ud mellem de to termorudeglas.

2) Hvis glasmosaikken skal sættes på et eksisterende vindue:

Der er to måde at sætte glasmosaikken på et vindue.

2a)
Glasmosaikken fastgøres på vinduesglas ved at bruge en specieltape og kanterne dækkes af lister eller silikone. Dette arbejde udføres kun af mig.

2b) Jeg sætter glasmosaikken ind i en flot træramme i forvejen. Rammen sættes direkte på døren eller vinduet ved hjælp af skruer. Der er en store fordel ved denne metode, at man nemt kan tage glasmosaikken med sig, hvis man flytter til et andet hus.
De to sidste monteringsmetoder er klart de bedste for at få glasmosaikken til at fremstå smukkest. Man kan røre ved og føle den, og glassets farver og strukturer bliver ikke dækket af termorudeglas.


FORTRYDELSESRET OG REKLAMATIONSRET

14 dages fortrydelsesret gælder også for mine produkter.
Der gælder dog den undtagelse for glasmosaikker, der skal monteres på døre og vinduer, at de ikke kan returneres efter montering. Derfor må kunden bruge sin fortrydelsesret før montering, hvis produktet ikke lever op til kundens forventninger.
Hvis der opstår et problem ved produktet efter montering (pga. produktionsfejl), har kunden selvfølgelig sin fortrydelses- og reklamationsret, selvom varen er monteret.
Mine produkter er meget robuste kunstværker af sin art, for jeg fremstiller dem med en speciel forstærkningsteknik. Derfor har mine kunder 10 år reklamationsret mod produktionsfejl.


PERSONDATAPOLITIK

Alle kundeoplysninger, jeg samler via emails, opbevares i fem år (krav fra bogføringslov); derefter bliver de slettet.
Jeg bruger aldrig kundeoplysninger til markedsføring og afleverer aldrig til en tredjepart.
Jeg bruger ikke cookies på min hjemmeside.
.

.

 
© 2023 Unik Design / Peyman Aytemiz
.
 
mail@unikdesign.dk      + 45 42717217


mail@unikdesign.dk      + 45 42717217


Double click to edit